A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa.

 

 

Logisztika

 


Cégünk a CGF minden változatát ömlesztve szállítja a telephelyre. Pótkocsis kamionjaink általában balra billentenek. Mindkét platón kb.12 t áru van. 24 tonnás tételt tudunk nyerges kamionnal is szállítani, ami hátra billent. Nedves CGF esetén lehetőség van a terméket fóliatömlőbe tölteni és úgy tárolni. Ebben az esetben a kamion 24 tonnát szállít és tölt fóliatömlőbe a telephelyen.
Az autók a gyárból mérlegjeggyel és minőségi bizonyítvánnyal érkeznek megrendelő telephelyére.
A minőségi bizonyítványon olvasható a mért szárazanyag, nedvesség, aflatoxin B1 tartalom, a száraz CGF esetében a mért fehérje tartalom is.
A kukoricaglutént 25 kg-os, többrétegű papírzsákba csomagolják és raklapon tárolják úgy, hogy egy raklapon 825 kg van körbefóliázva. Mi is így szállítjuk a telephelyre.
A száraz CGF és kukorcaglutén esetében van lehetőség ömlesztve, fluid autóval történő szállításra is, amennyiben pl. toronyban, vagy más speciális helyen történne ezen termékek tárolása.
A kukoricaglutén szállításának még egy módja a big-bages kiszerelés, amikor is egy big-bag zsákban 1 t termék található.

Mivel termékeink árait telephelyre leszállítva adjuk meg, ezért azok egyediek. Függenek a termék típusától, a szállítási távolságtól, a gépjármű típusától (pótkocsis, nyerges, fóliatömlős).
Kérje személyre szabott árajánlatunkat bármely elérhetőségünkön!

 

© 2019 Robker.hu +3630/985-2111